ΤΡΙΧΕΣ TOP 10 – ΙΟΥΛΙΟΣ 2014

Τι διάβασαν περισσότερο οι φίλοι μας τον Ιούλιο;

Photo courtesy of Shutterstock

Photo courtesy of Shutterstock

Τα πιο διαβασμένα άρθρα στην ιστοσελίδα ΤΡΙΧΕΣ τον Ιούλιο του 2014 ήταν τα ακόλουθα, κατά αριθμό… διαβασμάτων:

1. Τα 10 συχνότερα λάθη στην εκπαίδευση: Πολλοί παραπονιούνται ότι το σκυλί τους δεν είναι έξυπνο, δεν καταλαβαίνει τις εντολές και ότι είναι αδύνατον να εκπαιδευτεί. Μήπως, όμως, φταίμε και εμείς λίγο; (ΝΕΟ)

2. Πόσων (ανθρώπινων) χρόνων είναι; Πώς να υπολογίσουμε την ηλικία του σκύλου & της γάτας μας σε ανθρώπινα χρόνια… (ΝΕΟ)

3. Μυρίζει… σκυλίλα; Ο περισσότερος κόσμος θεωρεί φυσιολογικό να αναδίδουν οι σκύλοι την ενοχλητική αυτή μυρωδιά, αλλά… δεν ξέρουν πως φταίει συνήθως το μπάνιο τους. (ΝΕΟ)

4. Σκυλιά στη θάλασσα και νόμοι; Μαγική εικόνα. Η νομική σύγχυση που καλύπτει την υπόθεση «ζώα στην παραλία» προσφέρει πολλές δυνατότητες υποκειμενικής ερμηνείας. (3ος συνεχόμενος μήνας στο ΤΟΠ 10)

5. Ψύλλοι, τσιμπούρια, ακάρεα, ψείρες, ταινίες ή άλλα παράσιτα; Ποτέ ξανά! Έφτασε η άνοιξη και πλέον η ανάγκη εφαρμογής τακτικών αποπαρασιτώσεων στους τετράποδους γίνεται ακόμα πιο επιτακτική.

6. Σπιτικό σπρέι για να διώχνουμε ψύλλους, σκνίπες & τσιμπούρια από τη γούνα των τετράποδων. (5ος συνεχόμενος μήνας στο ΤΟΠ 10)

7. Πώς πρέπει να αντιδράσετε αν γίνετε μάρτυρες κακοποίησης ή θανάτωσης ζώου. Θέλετε να σωθεί το ζώο και να τιμωρηθεί ο ένοχος; Με τη βοήθεια της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας (ΠΦΟ), σας παρουσιάζουμε έναν αναλυτικό οδηγό με όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε. (3ος συνεχόμενος μήνας στο ΤΟΠ 10)

8. Μετακινήσεις των τετράποδων με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε για τη μεταφορά τους με ΚΤΕΛ, ΟΑΣΑ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, πλοία και αεροπλάνα.

διαφήμιση

9. Γέμισε το σπίτι ψύλλους! «Ο σκύλος μου έχει ψύλλους, τσιμπάνε και την κόρη μου και έχουμε γεμίσει και μέσα στο σπίτι. Πώς μπορούμε να απαλλαγούμε;» Εσείς ρωτάτε, οι ειδικοί απαντούν.

10. Το ξέρατε ότι γάτες οι γάτες δεν νιαουρίζουν μεταξύ τους; Είναι ο δικός τους, αποκλειστικός κώδικας επικοινωνίας μαζί μας. Τι προσπαθούνε όμως να μας πουν;

 

Περισσότερες ΤΡΙΧΕΣ – TOP 10

Ιούνιος 2014

Μάιος 2014

Απρίλιος. 2014

Μάρτιος 2014

 

Photo courtesy of Shutterstock

Photo courtesy of Shutterstock



Σχολιαστε