Πανηγύρι της Φύσης 2014, μια γιορτή για τη φύση και τα ζώα, Κυριακή 1 Ιουνίου.

panigirifysis2014

ΨΥΧΙΚΟ
Κυριακή 1 Ιουνίου, 11.00 – 19.00
Σχολή Μωραΐτη, Αλεξ. Παπαναστασίου και Αγίου Δημητρίου.
www.greenday.gr
facebook event
Είσοδος ελεύθερη

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το «Πανηγύρι της Φύσης». Μια γιορτή για τη φύση και τα ζώα, με σκοπό να ενημερωθούμε, ευαισθητοποιηθούμε και δραστηριοποιηθούμε σε σχέση με το περιβάλλον. Φέτος θα υπάρχει και ειδικό αφιέρωμα στη Θάλασσα.

25 Περιβαλλοντολογικές & Φιλοζωικές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις συμμετέχουν στο φετινό «Πανηγύρι της Φύσης» (δείτε ποιες στο www.greenday.gr).

Οι οργανώσεις θα προσφέρουν δωρεάν εργαστήρια περιβαλλοντικού χαρακτήρα, καθώς και πρακτικές συμβουλές και οδηγίες που ο καθένας μπορεί να εφαρμόσει για μια πιο φιλική προς το περιβάλλον καθημερινότητα.

Και φυσικά θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά και παιχνίδια όπου μέσα από την δημιουργική ψυχαγωγία θα κατανοήσουν την αξία της φύσης. Και η έκπληξη… το Pony Club του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου επιστρέφει!

διαφήμιση

Γιορτή χωρίς φαγητό δεν υπάρχει! Η Καντίνα θα είναι ανοιχτή συνέχεια και θα προσφέρει πεντανόστιμα υγιεινά φαγητά και φρέσκους λαχταριστούς δροσερούς χυμούς. Παράλληλα θα λειτουργεί Μπακάλικο με υγιεινά, παραδοσιακά κι ως επί το πλείστον βιολογικά προϊόντα της ελληνικής γης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης: www.greenday.gr

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.

Η είσοδος σε όλες τις δραστηριότητες είναι ελεύθερη.

 



Σχολιαστε