«Κατοικίδια Εν Δράσει 2014» – Εκεί, όπου για 3 ημέρες τα ζώα συντροφιάς θα είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές!

Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την «Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων» παρατείνονται για μια εβδομάδα! Και είστε όλοι καλεσμένοι στο μεγαλύτερο φεστιβάλ για ζώα συντροφιάς που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, το «Κατοικίδια Εν Δράσει», από τις 10 ως τις 12 Οκτωβρίου, στο «Metropolitan Expo».

Κατοικίδια εν Δράσει

10 έως 12 Οκτωβρίου
ΣΠΑΤΑ, Metropolitan Expo, Hall 2
Είσοδος: Ελεύθερη. Προσοχή: Δεν επιτρέπεται η είσοδος στους τετράποδους των επισκεπτών, για λόγους ασφαλείας!
Πάρκινγκ: Δωρεάν
Διοργανωτής: «Welldone», info@welldone.com.gr

Για 3 ημέρες, στο Hall 2 του εκθεσιακού κέντρου «Metropolitan Expo», οι φίλοι των ζώων συντροφιάς θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα φεστιβάλ διεθνών προδιαγραφών, που θα έχει ως κύριο στόχο την προώθηση της υπεύθυνης ιδιοκτησίας των μικρών μας φίλων, την επιμόρφωση των ιδιοκτητών κατοικίδιων και τη γνωστοποίηση νέων προϊόντων που θα βελτιστοποιήσουν την καθημερινότητα τους.

Στο φεστιβάλ «Κατοικίδια Εν Δράσει», ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στα 12.500 τ.μ. του «Metropolitan Expo» και να παρακολουθήσεί 6 διαφορετικές διοργανώσεις, που θα καλύψουν όλη τη …γεωγραφία των ζώων συντροφιάς:

  • Τρεις διεθνείς εκθέσεις μορφολογίας σκύλων
  • Δυο διεθνείς εκθέσεις μορφολογίας γάτας
  • Διεθνή διαγωνισμό δίσκων (ψαριών)
  • Τον πρώτο διεθνή διαγωνισμό τρωκτικών και λαγόμορφων
  • Παρουσιάσεις πτηνών και ερπετών

Παράλληλα οι χορηγοί και οι εκθέτες θα προσφέρουν εκατοντάδες δώρα στους επισκέπτες με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοικίδιων τους. Μάλιστα, δεκάδες τυχεροί θα εξασφαλίσουν τροφή για τα ζωάκια τους από έναν μήνα έως έναν χρόνο.

Στο φεστιβάλ θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με ειδικούς, να λάβετε συμβουλές διατροφής, φροντίδας και περιποίησης. Παράλληλα θα υπάρξουν ενημερωτικές εκδηλώσεις για μικρά ζώα, εξωτικά και πτηνά σε συνεργασία με την κτηνίατρο Χριστίνα Δουκάκη.

Ενεργή παρουσία θα έχει και η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης με την έντονη δραστηριότητα της και τη συνεισφορά στην ανακούφιση των αδέσποτων ζώων.

 

International Dog Festival Athens 2014

International Dog Festival – Athens 2014

Όπως και πέρυσι, έτσι και εφέτος, θα λάβει χώρα το «International Dog Festival – Athens 2014», στο πλαίσιο του οποίου ο Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδας θα πραγματοποιήσει τριπλή διεθνή έκθεση μορφολογίας. Παράλληλα, θα υπάρξει παρουσίαση 6 Ελληνικών Φυλών, οι οποίες και αποτελούν την πολιτιστική μας κληρονομιά καθώς και επίδειξη Ομάδας Νεαρών Χειριστών έως 15 ετών, στην οποία θα δείξουν πόσο καλά μπορούν να συνεργάζονται τα παιδιά με τους σκύλους τους – καθαρόαιμους και μη.

Η Βάντα Γκρεγκόροβα, που ενθουσίασε το κοινό στο International Dog Festival 2013, θα δονήσει και πάλι την ατμόσφαιρα με μια μοναδική παράσταση Dog dancing ενώ δεκάδες σκύλοι θα επιδείξουν τις ικανότητες τους… μετ΄εμποδίων, στο Dog agility.

Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά την Ιωάννα Μαρία Γκέρτσου, δημιουργό της Ελληνικής Σχολής Εκπαίδευσης Σκύλων – Οδηγών «Λάρα», (ίδρ. 2008) που προσφέρει σκύλους-οδηγούς σε συμπολίτες μας με προβλήματα όρασης.

διαφήμιση

 

Cat festival

24η & 25η Διεθνής Έκθεση Γάτας

Τέλος, σε διαφορετικό χώρο του «Metropolitan Expo» θα φιλοξενηθεί η διπλή διεθνής έκθεση μορφολογίας του Ελληνικού Ομίλου Γάτας. Περισσότερες από 250 γάτες θα διαγωνιστούν κατά την διάρκεια της 24ης και 25ης Διεθνούς Έκθεσης. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τουλάχιστον 20 καθαρόαιμες φυλές γάτας, το χαρακτήρα τους, την ιδιοσυγκρασία τους και τη μορφολογία τους.

Ο Ελληνικός Όμιλος Γάτας, στη συνεχή προσπάθεια που πραγματοποιεί για την ανακούφιση των αδέσποτων, θα φιλοξενήσει φιλοζωικά σωματεία με αδέσποτες γατούλες, πλήρως εμβολιασμένες, προς υιοθεσία.

 

Info

Η είσοδος για τους επισκέπτες (χωρίς τους σκύλους μας) θα είναι ελεύθερη.
Με αυτοκίνητο: Θα υπάρχει δωρεάν parking για όλους
Με ΜΜΜ: Για όσους επισκέπτες αποφασίσουν να επισκεφτούν το εκθεσιακό κέντρο με μέσα μαζικής μεταφοράς θα υπάρχει συνεχής εσωτερική συγκοινωνία από το αεροδρόμιο (επίπεδο αφίξεων) προς το «Metropolitan Expo».
Facebook: Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στη σελίδα του «Κατοικίδια Εν Δράσει» στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα μας τα νέα, www.facebook.com/pages/ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ-ΕΝ-ΔΡΑΣΕΙ.
Διοργανωτής: Την οργάνωση του πρωτοποριακού εγχειρήματος έχει αναλάβει η εταιρεία «Welldone», γνωστή για την υπευθυνότητα που τη διακρίνει στην διοργάνωση φεστιβάλ για ζώα συντροφιάς.
Περισσότερες πληροφορίες: Στο τηλέφωνο +30 210 7794529 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@welldone.com.gr

 

Διαβάστε επίσης

Dog Dancing – χορός με σκύλο, από τη Βάντα Γκρεγκόροβα και τη Μπράντι στο «Κατοικίδια Εν Δράσει 2014»

Την αγαπά τη γάτα ο Έλληνας;

Οι Agility Addicts θα είναι στα «Κατοικίδια Εν Δράσει 2014»



5 Σχολια

  1. Η έκθεση ήταν ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΗ !!! 🙂

  2. Σπουδες βοηθος κτηνιατρου ζωων συντροφιας,στο ιεκ ενωση με πιστοποιηση.Τελειο προγραμμα για οποιον θελει και το ιεκ ειναι υπο την στηριξη της αρχιεπισκοπης αθηνων και οικονομικα,για περισοτερα 2103235200.6970483706.και στο facebook του ομιλου ενωση.

  3. Θα πάω σίγουρα και νομίζω πως θα είναι πολλή ωραία : )

  4. Μαρία Boogert says:

    Καλημέρα,
    Δεν καταλαβαίνω ποιά είναι η διαφορά ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ των δικών μου σκυλιών από τα σκυλιά, τις γάτες, τα τρωκτικά, τα ψάρια, τα λαγόμοργα, τα πτηνά και τα ερπετά, που θα λάβουν μέρος στα φεστιβάλ μορφολογιών?
    Ευχαριστώ.

    • Οι περαστικοί σκύλοι θα αναστατώνουν τους συμμετέχοντες (αγωνιζόμενους) σκύλους, γάτες κ.λπ. Επίσης σε κλειστό χώρο μπορεί να προκύψουν καβγάδες και τραυματισμοί. Δεν υπάρχει τρόπος να ελεγχθούν οι επισκέπτες σκύλοι για ζητήματα υγείας & διαγωγής, προληπτικά. Σκεφτείτε μια σκύλα σε οίστρο…
      Διεθνώς, σε εκθέσεις, φεστιβάλ, διαγωνισμούς όπου συμμετέχουν ζώα δεν επιτρέπεται η είσοδος σε ζώα που δεν συμμετέχουν.

Σχολιαστε