Επιμένετε να γεννήσει;

Από την Κλέα Μοριανού

Προετοιμαστείτε τουλάχιστον με την τεχνική του overbooking!

Είναι τόσοι οι φίλοι και οι γνωστοί που εξέφρασαν την επιθυμία να υιοθετήσουν ένα παιδί της πολυαγαπημένης σκυλίτσας ή γατούλας μας, που είμαστε σίγουροι ότι θα βρούμε σπίτι για όλα τα μωρά της.
Παρότι πολλοί εκφράζουν ενδιαφέρον τώρα, οι περισσότεροι θα αλλάξουν γνώμη αργότερα. Σίγουρα θα υπάρξουν αρκετές ακυρώσεις.

TIP overbookingΑν επιμένετε να γεννήσει, τουλάχιστον για να είστε καλυμμένοι, χρησιμοποιήστε την τεχνική του overbooking, υπολογίζοντας τέσσερις ενδιαφερομένους για κάθε ζώο που θα γεννηθεί. Στην περίπτωση τσοπανόσκυλων, λυκόσκυλων και κυνηγόσκυλων, που συχνά γεννούν 12 κουτάβια, για να εξασφαλίσετε σπίτια σε όλα, αυτό σημαίνει 50 ενδιαφερόμενους! Καλή σας τύχη.

διαφήμιση

Συμβουλή: Πριν αποφασίσετε να ζευγαρώσετε το σκύλο ή τη γάτα σας σκεφτείτε:
Ο υπερπληθυσμός των σκύλων και των γατιών δημιουργείται «μια γέννα τη φορά».



5 Σχολια

  1. Δώρα says:

    Δεν είναι κακό να θες καθαρόαιμο, κακό είναι να κάνεις παράνομη εκτροφή χωρίς να ξέρεις πως να την κάνεις σωστά. Οι εκτροφείς γνωρίζουν τι σκυλιά ζευγαρώνουν, ώστε να έχουν και καλή υγεία και σωστή μορφολογια και το κάνουν σε σωστό χώρο. Όχι ότι του φανεί του λολοστεφανή σε πίσω αυλές.

  2. Πρέπει να το σκεφτούν καλά αυτοί που θέλουν να ζευγαρώσουν τα σκυλιά τους
    γιατί αν δεν βρουν διαθέσιμους ιδιοκτήτες τα κουτάβια που θα καταλήξουν στο δρόμο;;;

  3. Soragia says:

    Όλοι αυτοί που ενδιαφέρονται για τα μωρά σας γιατί να μη υιοθετήσουν κάποιο από τα τόσα αδέσποτα μωράκια που υπάρχουν?

    • Περικλής says:

      Γιατι οι υπευθυνοι ιδιοκτήτες σκύλων συνήθως φροντίζουν να έχουν σκυλιά που ταιρίαζει και ο χαρακτήρας τους και η μορφολογία τους με τον τροπο ζωης που ειναι διατεθειμενοι να τους προσφερουν.
      Οταν μενω σε διαμερισμα 50 τετραγωνικων, δεν μπορω να παω να παρω ενα αδεσποτο που μπορει να μου βγει 50 κιλά σκύλος και θα τσιρίζει με τον παραμικρό θόρυβο, και θα είναι εντελως απρόβλεπτο, θελει μυαλο να το καταλαβει αυτο καποιος;;; Οταν εχω 500 τετραγωνικα σπιτι και 10 στρεμματα κηπο και θελω σκυλο φύλακα, θα πάω να πάρω σκύλο φύλακα. Όταν θέλω σκύλο εργασίας κυνηγό, θα πάω να πάρω σκύλο εργασίας κυνηγό. Όταν θέλω σκύλο καναπέ, θα πάω να πάρω σκύλο καναπέ. Δεν θα αιχμαλωτίσω κανεναν απολύτως σκυλο σε τρόπο ζωης που δεν του ταιριάζει, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. Ουτε και θα μπω στην διαδικασια, εαν δεν ειμαι καλος γνωστης της συμπεριφορας των σκυλων ωστε να μπορω να το συμμορφωσω, να παρω σκυλι που εχει γινει φοβικο και πιθανως και επικινδυνο απο τον εγκλεισμο του στις αθλιες κλουβες των φιλιζωικων.
      Γι αυτο τα παρατανε, γιατι λενε “ααα θελω σκυλο” και πανε και παιρνουν ο,τι εχει γλυκια μυτη και μουσουδα, διχως να αναλογιστουν αν ειναι ικανοι να δωσουν στο συγκεκριμενο σκυλι αυτα που εχει αναγκη. Και τους γινεται το σκυλι 50 κιλα ενω θελουν μπιμπελο, και φριττουν. Ή τους γινεται το σκυλί μια ψειρα που κοιμαται ολη μερα ενω θελουν φυλακα, και παλι φριττουν.
      Μαθετε πρωτα να μορφωνεστε τι σημαινει “ΘΕΛΩ ΣΚΥΛΟ” και μετα βαλτε τα με τα ζωα που γεννιουνται. Οσο για την κριτικη γιατι ο καθενας διαλεγει και παιρνει τον σκυλο που του ταιριαζει να εχει, καλυτερα να λειπει. Οταν εμεις μαζευαμε και μεγαλωναμε κοπριτες, οι περισσοτεοι απο εσας ενοχλουσασταν επειδη ειχε τριχες το σαλονι μας. Ξαφνικα εγινε μόδα η φιλοζωία και την ειδατε ολοι φιλοζωοι της πλακας και της παπαγαλιας και παλι σας ενοχλούμε επειδη παιρνουμε καθαρόαιμο. Ε μάλλον δεν στεκετε, άλλη λογική δεν υπάρχει.

Σχολιαστε