Χρυσούλα Χασάπη

go site

go to site

creative writing summer camps  

Photo courtesy of Natassa Kostaki | www.petphoto.gr

thesis acknowledgement sample friends Photo courtesy of Natassa Kostaki | www.petphoto.gr

enter site Η Χρυσούλα Χασάπη, από μικρή λάτρης των σκύλων και χωρίς να έχει την δυνατότητα για δικό της, αναζητούσε την επαφή μαζί τους στα αδέσποτα και τους σκύλους συγγενών και φίλων, στους οποίους προσπαθούσε με παιδική αφέλεια να εφαρμόσει όσα μάθαινε από τα βιβλία εκπαίδευσης που διάβαζε μανιωδώς.

https://www.ahec.osrhe.edu/other-names-for-paper-presentation-11983/ Ξεκίνησε την ενασχόληση με την εκπαίδευση μετά την απόκτηση της πρώτης της σκυλίτσας, της «Κλαίρης», και την ανάγκη της να μάθει να επικοινωνεί σωστά μαζί της. Η ανάγκη της μετατράπηκε σε πάθος και η ευκαιρία για να το εκφράσει δημιουργικά της δόθηκε από τον δάσκαλο και μέντορά της Κώστα Μαρτίνη, στο πλευρό του οποίου μαθήτευσε και συνεχίζει να εντρυφεί σε ποικίλα ζητήματα εκπαίδευσης και συμπεριφοράς σκύλων. Ενδιαφέρεται και μελετά αδιάλειπτα θέματα συμπεριφοράς και εκπαίδευσης, εμπλουτίζει συνεχώς τις γνώσεις της με την παρακολούθηση σεμιναρίων, λατρεύει δε τα κυναθλήματα και κυρίως τους αγώνες ταχύτητας και επιδεξιότητας σκύλων (agility).

go enter site Έχει ζήσει πέντε χρόνια στη Γερμανία, σπούδασε Νομική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάστηκε σαν δικηγόρος μέχρι και το 2012, ενώ ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία (Art of Serenity’s Photography). Είναι ενεργό μέλος και επίσημη φωτογράφος του «Athens Dog Training Club» από το 2010, ενώ το 2012 αρθρογράφησε για το περιοδικό «Σκύλος & Γάτα» της Καθημερινής.

enter site Είναι αχώριστη με την μικροσκοπική σκυλίτσα της «Νεφέλη», η οποία μόλις δύο χρονών και τριών κιλών, έχει στο ενεργητικό της εμφανίσεις σε τηλεόραση, περιοδικά, διαδίκτυο και φωτογραφίσεις, αναγνωρίζει πάνω από ογδόντα εντολές και λέξεις, ενώ είναι το πρώτο Γιορκσάιρ Τερριέ στην Ελλάδα με βιβλιάριο εργασίας.

follow url  

go  


follow link

follow

go to link


1 Σχολιο

  1. enter Τι γλυκά που ειναι τα Yorkies !!!

Σχολιαστε

go Your email address will not be published. Required fields are marked *

http://www.netusa.org/viagra-generic-cialis/

source *

get link *

essay topics for pride and prejudice

reviel

https://www.crisiscenter.com/what-we-do/write-my-term-paper-cheap/26/