ΤΡΙΧΕΣ TOP 10 – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Τι διάβασαν περισσότερο οι φίλοι μας τον Σεπτέμβριο;

Photo courtesy of Shutterstock

Photo courtesy of Shutterstock

 

Τα πιο διαβασμένα άρθρα στην ιστοσελίδα ΤΡΙΧΕΣ το Σεπτέμβριο του 2014 ήταν τα ακόλουθα, κατά αριθμό… διαβασμάτων:

1. Τα 10 συχνότερα λάθη στην εκπαίδευση: Πολλοί παραπονιούνται ότι το σκυλί τους δεν είναι έξυπνο, δεν καταλαβαίνει τις εντολές και ότι είναι αδύνατον να εκπαιδευτεί. Μήπως, όμως, φταίμε και εμείς λίγο; (3ος συνεχόμενος μήνας στο ΤΟΠ 10)

2. Η μεγάλη αξία της… αδιαφορίας για το σκύλο μας! Δεν αναφερόμαστε φυσικά στην παραμέλησή του αλλά σε μια τεχνική διόρθωσης των… κακών του τρόπων. (ΝΕΟ)

3. Γιατί οι άνθρωποι εγκαταλείπουν τα ζώα τους; Κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς πόσα ζώα εγκαταλείπονται κάθε χρόνο από τους ιδιοκτήτες τους. Όλοι, όμως, ξέρουν την άσχημη μοίρα που περιμένει ένα ζώο του σπιτιού που αφήνεται στο δρόμο ή στο ύπαιθρο. Τι όπλα έχει ο φιλόζωος απέναντι στην αδιαφορία και την ανευθυνότητα; Δυστυχώς, λίγα. (ΝΕΟ)

4. Είναι ο σκύλος σας υγιής; Κάντε μόνοι σας τακτικά το απλό τεστ των 4 σημείων που σας προτείνουμε, για να προλάβετε εγκαίρως πιθανά προβλήματα υγείας. Σε περίπτωση που παρατηρήσετε κάτι ανησυχητικό, συμβουλευτείτε τον κτηνίατρο. (ΝΕΟ)

5. Γιατί δακρύζει ο σκύλος μου; Πρόκειται για δάκρυα πόνου, συγκίνησης, χαράς, λύπης ή μήπως…; Εσείς ρωτάτε, οι ειδικοί απαντούν. (ΝΕΟ)

6. Όχι πια κόκκινα δάκρυα: Τι είναι αυτό που κάνει το σκύλο μας να δακρύζει και πώς μπορούμε να το σταματήσουμε; (ΝΕΟ)

7. Κρυολογούν ο σκύλος και η γάτα; Όχι, οι τετράποδοι δεν κρυολογούν όπως εμείς. Ωστόσο, τα συμπτώματα που θυμίζουν ανθρώπινο κρυολόγημα μπορεί να σημαίνουν κάτι σοβαρό και θα χρειαστούν οι γνώσεις του κτηνιάτρου. (ΝΕΟ)

8. Σπιτικό σπρέι για να διώχνουμε ψύλλους, σκνίπες & τσιμπούρια από τη γούνα των τετράποδων. (7ος συνεχόμενος μήνας στο ΤΟΠ 10)

διαφήμιση

9. Όταν το σκύλου πήδημα γίνεται ενοχλητικό. Σας βλέπει και χαίρεται, πηδάει επάνω σας με λαχτάρα και ενθουσιασμό. Το κάνει σε φίλους, στους ξένους, σε όλους. Λερώνει τα ρούχα σας, σκίζει τα καλσόν, ρίχνει τα παιδιά. Αυτή τη συνήθεια καλό είναι να τη σταματήσει. Πώς;

10. Μπορεί να φάει φρούτα; Εξαρτάται. Αλλά και για όσα από αυτά επιτρέπονται, δεν δίνουμε ποτέ, μα ποτέ τα κουκούτσια, γιατί μπορούν να μετατραπούν σε θανατηφόρο παγίδα. (2ος συνεχόμενος μήνας στο ΤΟΠ 10)

 

Περισσότερες ΤΡΙΧΕΣ – TOP 10

Ιούλιος 2014

Ιούνιος 2014

Μάιος 2014

Απρίλιος. 2014

Μάρτιος 2014

shutterstock_100586338 www

 



Σχολιαστε