ΤΡΙΧΕΣ TOP 10 – ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014

Τι διάβασαν περισσότερο οι φίλοι μας τον Οκτώβριο στις ΤΡΙΧΕΣ;

Photo courtesy of Carlo Raciti | www.carloraciti.com

Photo courtesy of Carlo Raciti | www.carloraciti.com

Τα πιο διαβασμένα άρθρα στην ιστοσελίδα ΤΡΙΧΕΣ τον Οκτώβριο του 2014 ήταν τα ακόλουθα, κατά αριθμό… διαβασμάτων:

1. Η κιβωτός της Μαριάννας Τουμασάτου και του Αλέξανδρου Σταύρου: Mια μεγάλη οικογένεια, σκυλιά παντού και μια εβδομάδα… γάτες! (ΝΕΟ)

2. Πόσων (ανθρώπινων) χρόνων είναι; Πώς να υπολογίσουμε την ηλικία του σκύλου & της γάτας μας σε ανθρώπινα χρόνια.

3. Ορολογική εξέταση για το καλααζάρ σε τιμή έκπληξη, όλο τον Οκτώβριο: Μια πολύτιμη προσφορά από το Παστέρ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των ζώων. (ΝΕΟ)

4. Κοκόνι: ο μικρός πανέξυπνος Έλληνας: Συγκάτοικός μας από τα αρχαία χρόνια, συνεχίζει να μας κάνει συντροφιά και μας κερδίζει με τον αξιαγάπητο χαρακτήρα του, τη χαριτωμένη εμφάνιση, το βολικό μέγεθος και την απροβλημάτιστη συμβίωση με άλλα ζώα. Εύστροφο και καθόλου απαιτητικό, το Κοκόνι είναι ιδανικό ακόμη και για πρωτάρηδες. (ΝΕΟ)

5. Μυρίζει… σκυλίλα; Ο περισσότερος κόσμος θεωρεί φυσιολογικό να αναδίδουν οι σκύλοι την ενοχλητική αυτή μυρωδιά, αλλά… δεν ξέρουν πως φταίει συνήθως το μπάνιο τους.

6. ΧΑΛΤΙ – Το θαυματουργό κολάρο για να μην τραβάει στη βόλτα: Σκύλοι… αχαλίνωτοι που τραβάνε στη βόλτα τελικά καταδικάζονται στην απομόνωση σε κήπο ή μπαλκόνι. Αυτό το κολάρο δεν πιέζει το λαιμό, τοποθετείται εύκολα και προσφέρει καλύτερο έλεγχο. (ΝΕΟ)

7. Γίνομαι η σκιά σου: Γιατί το σκυλί μάς ακολουθεί σε όλο το σπίτι όλη την ώρα; Επειδή είμαστε ο αρχηγός και η αγέλη του ή απλώς περιμένει μεζεδάκι και χάδια;

8. Κάθε τρίχα θέλει τη βούρτσα της. Σίγουρα χρησιμοποιείτε τη σωστή; Το κάθε ένα από 10 εργαλεία χτενίσματος που σας παρουσιάζουμε έχει το ρόλο του, τον τρόπο του και τον τύπο τρίχας στον οποίο απευθύνεται. (ΝΕΟ)

9. Μάθημα 1°: Η εμπιστοσύνη µιας γάτας «κοστίζει» ακριβά… Θέλει το χρόνο της, θέλει το χώρο της, θέλει να την αφήσεις ήσυχη. Και εκείνη ξέρει πότε ακριβώς θα έρθει κοντά σου.

διαφήμιση

10. Γιατί ο σκύλος κυνηγάει την ουρά του… και άλλες ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές: Τι προκαλεί τέτοιες περίεργες, ανεξήγητες συμπεριφορές; Είναι παιχνίδι, σκέρτσο ή το ζωάκι μας προσπαθεί με τον τρόπο του να μας πει κάτι;(ΝΕΟ)

 

Περισσότερες ΤΡΙΧΕΣ – TOP 10

Σεπτέμβριος 2014

Ιούλιος 2014

Ιούνιος 2014

Μάιος 2014

Απρίλιος. 2014

Μάρτιος 2014

 

kinigaei oura tou



Σχολιαστε