Οι Agility Addicts θα είναι στα «Κατοικίδια Εν Δράσει 2014»

Δείτε στιγμιότυπα από τη συμμετοχή τους στον πρώτο επίσημο αγώνα Agility στην Ελλάδα και ετοιμαστείτε να τους γνωρίσετε από κοντά αυτό το τριήμερο, 10 - 12 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo.

ag2

Ο Όμιλος Ατζίλιτυ Αθήνας -με διακριτικό τίτλο Agility Addicts- ιδρύθηκε το 2013 και αποτελεί τον μοναδικό όμιλο εργασίας που ασχολείται με το κυνάθλημα του agility.

Οι Agility Addicts έδωσαν δυνατό παρόν στον πρώτο αγώνα Agility που διοργανώθηκε στην Ελλάδα, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου, από τον Όμιλο Κυνοφίλων Ντόμπερμαν Ελλάδος σε συνεργασία με το Vondavid SportingDog. Ένας στους τρεις συμμετέχοντες του αγώνα (13 στα 38 σκυλιά) ήταν Agility Addict!

Οι διαδρομές του Ιταλού κριτή Sergio Ascenzi ήταν διασκεδαστικές και παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες (πολλή βροχή και τις δύο μέρες), οι Agility Addicts απόλαυσαν τους αγώνες και κατάφεραν να πάρουν ουκ ολίγες διακρίσεις:

  • 7 πρώτες θέσεις (μια στο Agility, τρεις στο Jumping και τρεις στο Combi),
  • 9 δεύτερες (τρεις στο Agility, πέντε στο Jumping και μια στο Combi),
  • 6 τρίτες (δύο στο Agility, τρεις στο Jumping και μια στο Combi),
  • 7 καθαρά run στις διαδρομές Agility,
  • 6 καθαρά run στις διαδρομές Jumping,
  • τον τίτλο του καλύτερου νεαρού χειριστή με το μικρότερο μέλος του ομίλου μας, τον 13χρονο Γιώργο!

Επόμενο ραντεβού στο τριήμερο φεστιβάλ «Κατοικίδια εν δράσει», 10 με 12 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, στο περίπτερο της Royal Canin όπου θα πραγματοποιήσουν επίδειξη του αγαπημένου τους κυναθλήματος.

διαφήμιση

[metaslider id=3995]

Info

Ο Όμιλος Ατζίλιτυ Αθήνας (διακριτικός τίτλος: Agility Addicts) ιδρύθηκε το 2013 και αποτελεί τον μοναδικό όμιλο εργασίας που ασχολείται το κυνάθλημα του agility.
Είναι αναγνωρισμένος από τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος και υποστηρίζεται από τη Royal Canin.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους (www.agilityaddicts.gr) και τη σελίδα τους στο facebook (www.facebook.com/AthensAgilityAddicts).

 

Διαβάστε επίσης

«Κατοικίδια Εν Δράσει 2014» – Εκεί, όπου για 3 ημέρες τα ζώα συντροφιάς θα είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές!

Τα πάντα για το Agility

Dog Dancing – χορός με σκύλο, από τη Βάντα Γκρεγκόροβα και τη Μπράντι στο «Κατοικίδια Εν Δράσει 2014»



Σχολιαστε