Σκυλο-εξόρμηση με τη Marilyn Peters, κάθε Σάββατο στο Κτήμα Συγγρού

Η ώρα της σκυλο-εξόρμησης άλλαξε για το καλοκαίρι!

Δάσος Συγγρού (Photo courtesy of Carlo Raciti | www.carloraciti.com)

Δάσος Συγγρού (Photo courtesy of Carlo Raciti | www.carloraciti.com)

 

Κάθε Σάββατο η σύμβουλος συμπεριφοράς Marilyn Peters μας καλεί σε βόλτα, εμάς και τα σκυλιά μας: Θα περπατήσουμε σε χαλαρούς ρυθμούς, μέσα στη φύση, θα φέρουμε το σκύλο μας σε επαφή με άλλα ζώα, θα παρατηρήσουμε και θα αναλύσουμε συμπεριφορές, συναναστροφές, χειρισμό, και άλλα πολλά σε ένα υπέροχο φυσικό τοπίο.

Είναι μια καλή ευκαιρία να λύσουμε τυχόν απορίες για την την ευζωία των τετράποδων, αλλά και για παιχνίδι, άσκηση, κοινωνικοποίηση παρέα με τη Marilyn, και μάλιστα εντελώς δωρεάν.

διαφήμιση

Τι προετοιμασία χρειάζομαι;

Η σκυλο-εξόρμηση μπορεί να σας ακούγεται σαν μια απλή βόλτα στο πάρκο αλλά είναι πολύ περισσότερα πράγματα. Είναι μια πρωτοβουλία μελετημένη έτσι ώστε να εξελίσσεται η σχέση μας με τον τετράποδο φίλο μας δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη της επικοινωνίας μεταξύ μας καθώς βρισκόμαστε στο κοινό φυσικό μας περιβάλλον όπου όλα διευκολύνονται.

  • Με το σκεπτικό αυτό χρειάζεται να προμηθευτούμε όλοι 10μετρα λουριά («μακρύ λουρί» εκπαίδευσης, training lead δηλαδή και όχι Flexi) έτσι ώστε να δουλεύουμε με στόχο και να περπατάμε στην φύση σαν ενωμένη μονάδα (κηδεμόνας-σκύλος) χωρίς την ανάγκη του περιοριστικού λουριού.
  • Μην ξεχάσετε να φέρετε νερό. 
  • Κλείστε θέση εγκαίρως μέσω email: marilyn@animinds.gr.

Info
Event: facebook.com/events/1419665804953537
Σημείο συνάντησης: μπαίνοντας στο Κτήμα Συγγρού, από το πάρκινγκ του κτήματος, επί της Λεωφ. Κηφισίας (στα φανάρια του ΚΑΤ).
Ώρα συνάντησης: 18:45
Κόστος: δωρεάν.

traininglead

Αυτό είναι ένα «μακρύ λουρί» εκπαίδευσης. Μπορείτε να το φτιάξετε μόνοι σας, με ένα μαλακό μακρύ σκοινί ή ιμάντα. 



Σχολιαστε