Ένα σεμινάριο για τη «σκυλίσια ζωή»

Το πρώτο σεμινάριο της σειράς Animal Tales με τίτλο «It's a Dog's Life» επαναλαμβάνεται, από την Animinds και τη Marilyn Peters.

Animinds itsadogslife

 

ΚΗΦΙΣΙΑ 
15 Ιουνίου 2014, 10:00-15:00.
Κόστος: € 40 (ειδικές τιμές για γκρουπ 3 ατόμων & για μέλη φιλοζωικών σωματίων)
Διοργανωτής: Animinds (https://www.facebook.com/animinds)
Facebook Event

 

διαφήμιση

Το σεμινάριο «Animal Tales: It’s a Dog’s Life» αποτελεί μια εισαγωγή στη «σκυλίσια ζωή». Μην το χάσετε αν νιώθετε «νέοι» στον κόσμο των σκύλων και επιθυμείτε να συνυπάρξετε αρμονικά με τον σκύλο σας, να μάθετε τη γλώσσα του, τις ανάγκες του και πως θα τις καλύψετε. Σκοπός του σεμιναρίου η ζωή από εδώ και μπρος να είναι ξένοιαστη και για τους δυο σας.

Θα συζητήσουμε:

  1. Τις βιολογικές, συναισθηματικές, ψυχολογικές και ενεργειακές ανάγκες των σκύλων μας
  2. Πώς να τους βοηθήσουμε στην περιήγησή τους στον ανθρώπινο κόσμο. Πώς θα γίνουμε οι δίκαιοι και αποφασιστικοί καθοδηγητές και προστάτες που χρειάζονται.
  3. Πώς επικοινωνούν τα σκυλιά και συνεπώς πώς θα μπορέσουμε να αναπτύξουμε την επικοινωνία μαζί τους.
  4. Τη σημασία και την «τέχνη» της βόλτας
  5. Τη διαμόρφωση της ιδανικής καθημερινής ρουτίνας, ανάλογα με τις υποχρεώσεις μας, το φόρτο εργασίας μας και τις σωματικές και ενεργειακές ανάγκες του σκύλου.
  6. Πότε ξεκινά η εκπαίδευση, με ποιόν τρόπο γίνεται σε κάθε στάδιο της ζωής του σκύλου και πώς χρησιμοποιούμε σωστά τις λιχουδιές ως εκπαιδευτικό βοήθημα.
  7. Την πρόταση της φυσικής διατροφής και τα οφέλη της

Το σεμινάριο παρουσιάζει η Marilyn Peters BSc Msc, ειδικός συμπεριφοράς και πρόνοιας ζώων και εναλλακτική θεραπεύτρια ζώων.

 



Σχολιαστε